Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un spray lacrimogen ar putea fi sursa mirosului de gaz de la Universitatea Petrol și Gaze Ploiești

www.sokant.ro
politia nu treceti

Polițiștii din Prahova au deschis un dosar penal și fac verificări pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase,după ce 50 de studenți și profesori de la Universității Petrol și Gaze Ploiești au fost evacuați, joi, din cauza mirosului puternic de gaze,transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanții Poliției Prahova au declarat că polițiștii s-au autosesizat în urma incidentului produs la Universitatea Petrol Gaze Ploiești.

“Ne-am sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase urmând a se stabili circumstanțele și situația de fapt și de drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu.

Surse judiciare au precizat că polițiștii fac verificări pentru a stabili dacă o persoană a folosit un spray iritant lacrimogen sau nu.

50 de persoane au fost evacuate, joi, de la etajul patru al Universității Petrol Gaze din Ploiești, din cauza mirosului puternic de gaz. 12 persoane sunt evaluate medical. O fată și un băiat au fost duși la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.