Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un star mondial, care a câștigat Liga Campionilor cu Liverpool, a fost prins la pariuri: Britanicii l-au suspendat

pariuri

Daniel Sturridge (29 de ani), jucător rămas liber de contract după despărțirea de Liverpool, din această vară, a fost suspendat, joi, pentru două săptămâni și amendat cu 75.000 de euro pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive, informează MEDIAFAX.

Citește și:  Codrin Ștefănescu, prima reacție din PSD după decizia EXPLOZIVĂ a CCR: 'Deci o altă poveste prin care mulți oameni au fost duși de nas'

Sturridge a fost sancționat pentru șase săptămâni, însă patru dintre acestea sunt cu suspendare, astfel că fotbalistul se va putea întoarce pe teren pe 31 iulie.

Au fost aduse 11 acuzații asupra atacantului la o comisie independentă, nouă dintre acestea fiind respinse. Sturridge a fost găsit vinovat în două dintre acuzații, el încălcând regulile Federației Engleze privind pariurile, în ianuarie 2018, când l-ar fi încurajat pe fratele său, Leon, să parieze pe un transfer al lui la FC Sevilla, oferindu-i informații relevante în acest sens.

Citește și: Mutare de ULTIMĂ ORĂ a asistenților maternali care au crescut-o pe Sorina: adopția micuței, CONTESTATĂ

Daniel Sturridge a fost legitimat la Liverpool în perioada 2013-2019. În ianuarie 2018, "cormoranii" au decis să îi ofere mai multe minute de joc, iar atacantul a fost împrumutat la West Bromwich Albion, după ce transferul la FC Sevilla nu s-a mai concretizat.

În prezent, Sturidge este liber de contract, după ce contractul cu Liverpool i-a expirat la 30 iunie. Atacantul are 26 de meciuri în naționala Angliei și opt goluri. Alături de Liverpool, Sturridge a câștigat Liga Campionilor, la finalul sezonului trecut.

Manchester City, Chelsea, Bolton, West Bromwich Albion și Liverpool sunt echipele pentru care a evoluat, la seniori, Sturridge.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.