Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tablou gigantic va fi realizat la Berlin: Lucrarea va avea 360 de metri pătrați și atrage atenţia asupra realităţii mediilor digitale din ziua de astăzi

https://www.visitberlin.de/
Insula Muzeelor berlin

Realizarea unui tablou gigantic, cu o suprafaţă de 360 de metri pătraţi, a început miercuri într-o galerie temporară instalată în piaţa Wittenbergplatz din Berlin, informează DPA.

Artistul Peter Lindenberg intenţionează să finalizeze pictura panoramică, intitulată ''Rien ne va plus...!?'' (''Nimic nu merge bine...!?)'', pe 10 februarie.

Cu o lăţime de 120 de metri şi o înălţime de trei metri, tabloul doreşte să atragă atenţia asupra realităţii mediilor digitale din ziua de astăzi, potrivit Agerpres.

Tabloul, realizat în culori acrilice şi cărbune, înfăţişează amintiri personale ale unor locuri precum Marele Zid Chinezesc, pe care Lindenberg le combină cu fragmente din istoria filmului.

''Câteodată, temele se amestecă în compoziţia desenului. Încerc, de asemenea, să reprezint contrastele lumii aşa cum se întâlnesc în mintea mea'', a explicat Lindenberg.

Artistul este cunoscut pentru realizarea unor picturi şi sculpturi de format mare, care pot fi admirate în expoziţii şi colecţii din Europa, Statele Unite şi China.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.