Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost arestat preventiv sub acuzaţia de tâlhărie

arestat

Un tânăr de 30 de ani este cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, informează DGPMB, potrivit Agerpres.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, la două adrese din sectorul 2 al Capitalei, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. 

Potrivit DGPMB, ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care un bărbat reclama faptul că la data de 1 octombrie, în jurul orei 20.00, o persoană necunoscută a pătruns într-o magazie din incinta unui şantier, de unde a încercat să sustragă mai multe bunuri, iar pentru a-şi asigura scăparea l-a ameninţat pe administratorul societăţii cu un obiect tăietor-înţepător.

Citește și: Un bărbat a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, a fost identificat un tânăr de 30 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei. În cursul zilei de marţi au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, la două adrese din sectorul 2, bărbatul fiind depistat şi condus la sediul subunităţii pentru audieri. În urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite şi ridicate obiecte ce ar fi putut fi folosite la comiterea faptei. 

În urma probatoriului administrat, în sarcina acestuia s-a stabilit că pe 1 octombrie, în jurul orei 20.00, bărbatul ar fi pătruns în incinta şantierului, prin escaladarea gardului şi folosind un obiect din metal, a forţat uşa de acces a magaziei, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, iar în momentul în care a fost surprins de agentul de pază, a abandonat geanta. Pentru a-şi asigura scăparea, bănuitul l-a ameninţat pe administrator cu un cuţit. 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.