Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost prins de poliţişti conducând cu 212 kilometri la oră, pe un tronson de drum unde limita este de 100 de kilometri la oră

Promotor.ro
Viteză mare

Un tânăr de 25 de ani din Iaşi a fost prins de poliţiştii de la Serviciul Rutier al Poliţiei Buzău conducând cu 212 kilometri la oră, pe DN 2 (E 85), pe un tronson de drum unde limita maximă admisă este de 100 de kilometri la oră, scrie news.ro.

Tânărul de 25 de ani conducea un autoturism Porche din direcţia Buzău către Bucureşti, când, în afara localităţii buzoiene Mihăileşti, pe DN 2 (E 85), a fost filmat de radar cu 212 kilometri la oră pe un tronson de drum unde limita maximă admisă este de 100 de kilometri la oră.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor - Temperaturi EXTREME și ninsori în mai multe zone ale țării

Pentru viteza extremă cu care a fost surprins circulând pe şosea, şoferul teribilist a fost amendat cu 1.305 lei, la care s-a adăugat o altă amendă de 870 de lei pentru că nu avea asupra sa permisul de conducere. De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Pe 1 aprilie, poliţiştii buzoieni au oprit pe aceeaşi şosea europeană, dar în afara localităţii Racoviţeni, un şofer care rula cu 217 kilometri la oră. La volan, se afla un râmnicean de 29 de ani, căruia i-a fost reţinut permisul pentru următoarele 3 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.