Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost reținut de polițiști, după ce a corupt sexual o fată de 13 ani

romaniatv.net
hartuire sexuala

Un tânăr de 27 de ani a fost reţinut de poliţiştii braşoveni, fiind bănuit de corupere sexuală a unui minor, după ce ar fi abordat pe o reţea de socializare o fată de 13 ani, pe care a determinat-o să-i trimită mai multe fotografii în ipostaze indecente, scrie Agerpres.

"La data de 4 martie a.c., poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov au reţinut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 27 ani, din judeţul Brăila, bănuit de săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor. În fapt, în luna noiembrie a anului 2017, bărbatul ar fi abordat o minoră în vârstă de 13 ani prin intermediul unei reţele de socializare şi ar fi determinat-o pe aceasta să-i trimită mai multe fotografii în ipostaze indecente", conform IPJ Braşov.

Citește și: Prahova: Un incendiu de vegetaţie uscată s-a extins până la litiera pădurii

Poliţiştii braşoveni, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Brăila, Iaşi şi Vaslui, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară şi unul de aducere, în urma căruia bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Braşov, în vederea audierii. 

"Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi dispunerii măsurilor legale", a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.