Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost reținut de polițiștii din Capitală, după ce a furat la multe telefoane de la călătorii din mijloacele de transport în comun

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut de polițiștii din Capitală, după ce ar fi furat trei telefoane mobile de la călători aflați în mijloace de transport în comun. Prejudiciul este estimat la 6.500 de lei, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați în 2 decembrie cu privire la faptul că unei femei, de 27 de ani, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în momentul în care a ajuns în dreptul unei staţii din sectorul 6, i-a fost smuls din mână telefonul mobil, de către un tânăr care apoi a fugit.

Mesajul misterios al lui Remus Truică, după condamnare: 'Acesta este prețul când nu te îndoi la ce ți se cere'

În 8 decembrie, poliţiştii au fost sesizați de o faptă similară produsă tot într-un mijloc de transport în comun asupra unei tinere de 24 de ani. De asemenea, în 10 decembrie, o femeie de 36 de ani a sesizat faptul că în momentul în care autobuzul în care se afla a oprit în stație un bărbat necunoscut i-a smuls telefonul din mână, după care a fugit.

În urma cercetărilor făcute, polițiștii au stabilit că faptele au fost comise de aceeaşi persoană, un tânăr de 20 de ani.

Polițiștii au făcut joi două percheziții domiciliare în acest caz, iar tânărul a fost dus la sediu pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a trei infracțiuni de tâlhărie calificată, cu tânărul în stare de reţinere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.