Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a murit într-un accident rutier

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Un tânăr de 21 de ani a murit, iar o altă persoană a fost rănită, marţi, pe raza localităţii ialomiţene Vlădeni, după ce un automobil a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, slt Ani Cercel, la faţa locului au intervenit o autospecială de stins incendii, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ.

Citește și: După cazul Caracal, numărul dispariţiilor sesizate în Bistrița-Năsăud, în special de minori, a crescut cu 85%

"Pentru salvarea victimelor, doi adulţi, au acţionat salvatorii de la Detaşamentul de Pompieri Slobozia, Garda Ţăndărei, cu o autospecială de stins incendii, o ambulanţă SMURD, încadrate cu şapte pompieri, şi un echipaj SAJ Ialomiţa. Paramedicii şi cadrele medicale au acordat primele îngrijiri medicale victimelor, un tânăr de 21 ani, găsit în stare de inconştienţă, care a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitate, şi o persoană de sex feminin cu vârsta de 18 ani, care a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital, celelalte trei persoane refuzând examinarea", a mai declarat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.