Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr ar fi șantajat o femeie cu imagini compromițătoare: Poliția a intervenit și l-a reținut

catuse politie

Un tânăr a fost reținut de polițiștii din Neamț, după ce ar fi șantajat o femeie cu publicarea unor fotografii compromițătoare. Acesta ar fi primit de la femeia de 41 de ani 3.000 de lei, relatează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii din Borlești, județul Neamț, au fost sesizați marți de o femeie de 41 de ani, din Piatra Șoimului, cu privire la faptul că este șantajată de o altă persoană.

În urma verificărilor făcute, polițiștii au stabilit că, în perioada iunie-decembrie 2020, un tânăr de 19 de ani, din Rădeni, ar fi determinat-o pe femeie să îi trimită, prin intermediul unei rețele de socializare, fotografii compromițătoare.

Apoi, acesta ar fi amenințat-o că va posta fotografiile pe rețeaua de socializare, determinând-o astfel să îi trimită diferite sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de 1.800 de lei.

Marți, acesta i-a cerut femeii 1.200 de lei.

Citește și: Cuvintele Patriarhului Daniel despre căderea regimului s-au adeverit! Ludovic Orban a pierdut puterea: 'Dumnezeu nu se lasă batjocorit!'

Tânărul a fost prins de polițiști în flagrant delict în trafic, având asupra sa suma de bani pretinsă de la persoana vătămată.

Polițiștii au stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi şantaj. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.