Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr băut şi fără permis a sunat la 112, după ce maşina pe care o conducea a luat foc

captură video
masina in flacari
Cu numai câteva ore mai devreme, tânărul fusese oprit de poliţişti în trafic şi depistat cu alcoolemie, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

"La data de 19.10.2022, ora 21,05, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dumitreşti au depistat un bărbat, în vârstă de 19 ani, pe DN 2R, în comuna Vintileasca, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice. Ulterior, în cursul nopţii, ora 02,24, poliţiştii din Dumitreşti au fost sesizaţi prin 112 de către tânărul în cauză cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Vintileasca, acesta a luat foc din cauza unor defecţiuni tehnice", precizează IPJ.

Potrivit poliţiei, conducătorul auto a fost din nou testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Incendiul auto a fost lichidat de către lucrători din cadrul SVSU Vintileasca.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.