Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr care a furat dintr-o cabană o armă de vânătoare a fost reținut de polițiștii sibieni

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sibiu au reuşit să prindă, joi, un tânăr care furase, în timpul nopţii, o armă de vânătoare dintr-o cabană din zona satului Nucet, acesta fiind identificat, împreună cu un alt bărbat, într-o maşină aflată în trafic, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ Sibiu, în cursul zilei de joi, poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant a unor persoane despre care exista suspiciunea că deţin ilegal o armă.

Acţiunea a avut loc pe bulevardul Corneliu Coposu, acolo unde oamenii legii au identificat şi oprit un autoturism în care se aflau două persoane suspecte de săvârşirea unor fapte ilegale.

Citește și: Alina Gorghiu, strigăt de revoltă: În ce țară trăim! PSD a făcut un joc meschin!

"Cu ocazia verificărilor efectuate, cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost identificaţi. Este vorba despre doi sibieni, în vârstă de 24 de ani. Totodată, în urma controlului asupra autoturismului, în interiorul acestuia a fost găsită o armă de vânătoare. Arma este una neletală, de tip sportiv, iar din investigaţiile poliţiştilor a rezultat că aceasta ar fi fost sustrasă dintr-o cabană din zona satului Nucet, judeţul Sibiu, în noaptea de 22/23 ianuarie, de către unul dintre cei doi sibieni", a precizat IPJ Sibiu.

Sursa citată mai arată că în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ancheta continuă, în vederea identificării şi documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.