Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr care s-a întâlnit cu fata moartă de meningită s-a prezentat la spital cu dureri de cap

ele.ro
meningita

A fost alertă la Vaslui, în timpul nopții de joi spre vineri, după ce un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a dus la spital acuzând dureri de cap și senzație de greață, acestea spunând că zilele trecute s-a întâlnit cu fata care a murit de meningită.

Directorul Spitalului Județean Vaslui, Ana Smaranda Rinder, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul este internat la Boli Infecțioase, dar pare că are doar o viroză, conform Mediafax.

Citește și: Administrația Prezidențială a anunțat întrebările la care vor răspunde românii la Referendumul pe Justiție

„Am sunat medicul de gardă de dimineață (vineri – n.r.), i-au fost făcute analize, nu se confirmă nicio meningită. Este o viroză, nu are meningită. Este internat la Secția de Boli Infecțioase", a spus Rinder.

Tânărul le-a spus medicilor că zilele trecute s-a întâlnit cu fata de 15 ani, care a murit, marți, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, unde fusese adusă cu câteva ore mai înainte de la Spitalul Județean din Vaslui. Ea a fost transferată cu o Ambulanță, după ce medicii din Vaslui au stabilit că era suspectă de meningită meningococică.

Medicii au confirmat prezența meningococului în urma examenelor de laborator, în sângele pacientei de 15 ani, dar nu pot spune dacă adolescenta avea și meningită, pentru că nu i-au putut recolta, din cauza stării grave, lichid cefalo-rahidian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.