Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 18 ani a intrat într-o locuinţă din Drobeta-Turnu Severin şi a tras mai multe focuri de armă

AJC.com
foc de arma, pistol

Un tânăr de 18 ani, din Drobeta-Turnu Severin, este cercetat penal după ce, cu o cagulă pe cap, a intrat, marţi, fără drept într-o locuinţă din municipiu unde a tras mai multe focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc şi le-a solicitat persoanelor din casă să îi dea bani.

Potrivit IPJ Mehedinţi, cazul a fost sesizat de o tânără de 18 ani care a sunat la 112 şi a anunţat că o persoană care deţine un pistol cu bile a intrat fără drept în locuinţa unui bărbat din Drobeta-Turnu Severin.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică, care au surprins în apartamentul persoanei vătămate un tânăr, de 18 ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, care purta cagulă, acesta fiind imobilizat şi încătuşat. Din cercetarea la faţa locului a reieşit faptul că tânărul, purtând cagulă şi având asupra sa un pistol tip airsoft, cu bile de cauciuc, de calibru 50 mm, profitând de faptul că uşa locuinţei era dezasigurată, a pătruns în interior şi ar fi solicitat să i se dea bani, trăgând mai multe focuri de armă către persoanele din locuinţă", informează IPJ Mehedinţi, potrivit Agerpres.

Tinerei i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, iar bărbatul a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.