Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 19 ani, fără permis, a furat o mașină, a făcut accident și apoi a fugit

Un tânăr de 19 ani fără permis de conducere a fost prins de poliţişti după ce a furat o maşină, a făcut accident şi a fugit de la locul faptei, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa remis luni AGERPRES.

Când a fost prins, tânărul era şi băut.

"La data de 17 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, în noaptea de 16 spre 17 aprilie a.c., i-a fost sustras autoturismul de către persoane necunoscute. De asemenea, în noaptea de 17 aprilie a.c., poliţiştii au primit o altă sesizare referitoare la faptul că un autoturism a lovit gardul unui imobil, iar şoferul a fugit. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 19 ani, din Căprioru", precizează IPJ Dâmboviţa.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Pentru a nu deveni victima unei astfel de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să nu vă lăsaţi niciodată autoturismul neasigurat ori cu cheia în contact, nici măcar pentru câteva secunde. De asemenea, vi se recomandă să parcaţi vehiculele în locuri bine iluminate, în zone unde pot fi observate în permanenţă ori în locuri care sunt supravegheate video.

"Nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile, sisteme de navigaţie etc.), care să-i atragă pe hoţi. Asiguraţi-vă că portierele s-au închis chiar dacă aveţi impresia că telecomanda a activat închiderea. Nu lăsaţi geamurile întredeschise când părăsiţi autoturismul!", mai transmite IPJ Dâmboviţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.