Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 20 ani şi doi adolescenţi, de 16 şi 17 ani, reţinuţi după ce, mascaţi, au furat o maşină dintr-un sat şi au abandonat-o în altă localitate

dosare

Un tânăr de 20 de ani şi doi adolescenţi de 16 şi 17 ani au fost reţinuţi de poliţişti după ce, mascaţi fiind, au furat o maşină dintr-un sat din judeţul Constanţa şi au abandonat-o în altă localitate. Autoturismul a fost condus de tânărul de 20 de ani, care nu are permis.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au transmis marţi, că poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 20 de ani şi doi adolescenţi, de 16 ani, respectiv 17 ani, bănuiţi de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
“În noaptea de 16 spre 17 noiembrie, aceştia ar fi sustras un autoturism parcat pe strada Aurel Vlaicu din satul Nisipari, judeţul Constanţa. Ulterior, bărbatul de 20 de ani ar fi condus autoturismul respectiv, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în satul Nisipari, comuna Poarta Albă, precum şi pe D.J. 228 şi D.N. 22C. Ulterior, ar fi abandonat autoturismul sustras în extravilanul satului Nazarcea, judeţul Constanţa”, au anunţat poliţiştii.
Cei trei erau mascaţi atunci când au furat maşina, au arătat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
Bărbatul şi cei doi adolescenţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.