Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 20 de ani fără permis de conducere şi cu alcoolemie de 0,99 mg/l s-a răsturnat cu maşina

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Un tânăr de 20 de ani fără permis de conducere şi cu o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat s-a răsturnat cu maşina în judeţul Dolj, el având nevoie de îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţişti din Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J 553.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr de 20 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 553, între localităţile Desa şi Poiana Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a necesitat îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, informează News.ro.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.