Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiști, după ce și-a sechestrat și bătut cu brutalitate iubita minoră

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Piteşti, suspectat că a sechestrat-o şi a lovit-o pe iubita sa minoră, a fost reţinut de poliţişti.

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, faptele au fost comise la începutul lunii august. Suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe, într-un dosar penal instrumentat de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, potrivit Agerpres.

"Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 1 august a.c., bărbatul ar fi lipsit de libertate pe prietena sa de 16 ani, prin faptul că nu i-a permis să părăsească locuinţa timp de aproximativ două ore, şi ar fi lovit-o în repetate rânduri, provocându-i leziuni ce au necesitat trei-patru zile de îngrijiri medicale", se precizează în comunicat.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.