Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 21 de ani care ar fi sustras bani dintr-o sală de jocuri de noroc din Slatina, arestat pentru tâlhărie

editiadedimineata.ro
jocuri noroc pacanele

Un tânăr de 21 de ani care ar fi sustras bani şi valută dintr-o sală de jocuri de noroc din Slatina şi ar fi bruscat o angajată a fost identificat şi reţinut de poliţişti pentru tâlhărie, iar duminică instanţa a dispus ca bărbatul să fie arestat prevenitv, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Incidentul s-a produs sâmbătă.

"La data de 23 iulie, în jurul orei 10,00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, angajată a unei societăţi comerciale cu profil de jocuri de noroc, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras 5.700 de lei, 350 de euro şi 20 de lire din încasările societăţii, iar la ieşire ar fi fost bruscată de către aceasta, pentru a putea părăsi sala de jocuri. La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina", a precizat sursa citată.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru tâlhărie, iar tânărul bănuit de comiterea infracţiunii a fost depistat, în scurt timp de la începerea cercetărilor, pe o stradă din Slatina, potrivit Agerpres.ro.

"Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Slatina pentru audieri, fiind continuate cercetările. Asupra acestuia au mai fost găsiţi 3.340 de lei, 350 de euro şi 20 de lire, ce au fost ridicaţi şi predaţi reprezentanţilor societăţi", a mai precizat IPJ.

Tânărul a fost reţinut, cercetările fiind efectuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, iar duminică, la propunerea procurorului de caz, instanţa a dispus măsura arestării preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.