Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 23 de ani a rănit 4 copii într-un accident și apoi a fugit de la locul faptei

IPJ Maramures
accident sieu

Cinci persoane, între care patru copii, au fost rănite în urma unui accident între două mașini, pe un drum județean din Maramureș. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins după scurtă vreme de polițiști.

Accidentul a avut loc pe DJ 186, între localitățile Șieu și Poienile Izei, sâmbătă după-amiaza, iar șoferul care a produs accidentul rutier a fugit, informează Mediafax.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că mașina era condusă de un tânăr de 23 ani, dinspre Șieu înspre Poienile Izei, iar autoturismul nu avea montate plăcuțe de înmatriculare.

Șoferul a pătruns pe contrasens și a lovit o altă mașină condus din sens opus de o femeie de 32 ani din Baia Mare.

În urma impactului, patru copii cu vârste cuprinse între 1 an și 11 luni și 6 ani și 5 luni, precum și o pasageră de 32 ani și șoferița au fost răniți.

Victimele au fost transportate la spitalul din Sighetul Marmației pentrui îngrijiri medicale, iar ulterior patru dintre acestea au fost transportate la spitalul de urgență Constantin Opriș Baia Mare.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tânărul vinovat de producerea accidentului a fost găsit de polițiști în noaptea de duminică spre marți, după câteva ore de la producerea evenimentului rutier. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de mostre biologice de sânge, iar polițiștii i-au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.