Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 23 de ani, arestat pentru că ar fi violat o fată de 13 ani într-o boxă a unui bloc din București/ Video

tanar viol

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru că, prin constrângere fizică și morală, a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații online de dating. Polițiștii au fost alertați de mama fetei.

„La data de 20 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale - Sector 4 au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de racolarea minorilor în scopuri sexuale în formă contiunată și viol. În fapt, la data de 8 octombrie 2023, Secția 15 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în zilele de 30 septembrie, respectiv 1 octombrie 2023, un tânăr pe care fiica sa, în vârstă de 13 ani, l-ar fi cunoscut prin intermediul unei aplicații online de dating, ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora, prin constrângere fizică și morală, în timp ce se aflau într-o boxă a unui bloc din Sectorul 4”, anunță Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Sector 4, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani.

Tânărul a fost reținut

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, față de acesta, fiind dispusă măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale - Sector 4, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de racolarea minorilor în scopuri sexuale și viol.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și a specialistului IT din cadrul Parchetului de lângă Curtea de Apel București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.