Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 25 de ani din Bucureşti a fost preluat de elicopterul SMURD după ce s-a răsturnat cu maşina în judeţul Giurgiu

Agerpres.ro
masina rasturnata giurgiu

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Bucureşti a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi dus la un spital din Capitală, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat, duminică, pe o stradă din localitatea Plopşoru, judeţul Giurgiu.

"Un tânăr în vârstă de 25 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce a avut loc, în această după-amiază, pe o stradă din localitatea Plopşoru, judeţul Giurgiu. Acesta a fost găsit încarcerat în autoturismul pe care îl conducea, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi extras în siguranţă", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, potrivit Agerpres.ro.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o maşină de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SAJ. În sprijin a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Echipajele de intervenţie au găsit autoturismul răsturnat în afara părţii carosabile, unde a lovit un stâlp de electricitate.

Tânărul a fost preluat de echipajul SAJ pentru acordarea primului ajutor şi a fost transportat apoi cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală.

Potrivit Poliţiei Giurgiu, în cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.