Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 26 de ani a fost arestat pentru trafic de droguri, după ce a cultivat canabis şi l-a comercializat în România şi Ungaria

viataverdeviu.ro
canabis

Un tânăr în vârstă de 26 ani a fost arestat pentru trafic de droguri de risc, fiind acuzat că a cultivat canabis şi l-a comercializat în România şi Ungaria.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Harghita, în perioada 2020-2021, bărbatul a cultivat canabis într-o locaţie situată pe raza unei comune izolate din judeţul Mureş, potrivit agerpres.ro.

Cantităţile de canabis rezultate au fost comercializate către persoane de pe teritoriul României şi Ungariei.

În cursul zilei de luni, procurorii antidrog din Harghita împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat şi ridicat părţi componente ale unei instalaţii necesare pentru cultivarea canabisului, precum şi cantitatea de aproximativ 1,5 kilograme de fragmente vegetale de canabis.

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Harghita au dispus, luni, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a tânărului, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc iar marţi, Tribunalul Harghita a decis arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand I" Târgu Mureş, suportul de specialitate fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale, se mai arată în comunicatul menţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.