Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 29 de ani cu dublă cetăţenie, bulgară şi moldovenească, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu permis de conducere fals

permis conducere

Un tânăr de 29 de ani cu dublă cetăţenie, bulgară şi moldovenească, este cercetat penal de poliţiştii de frontieră din Botoşani, după ce asupra sa a fost descoperit un permis de conducere fals, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, Minodora Răcnea, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca din judeţul Botoşani, cu intenţia de a intra în România ca pasager într-un microbuz ce se deplasa către Germania. La controlul autorităţilor române, în borseta acestuia a fost descoperit permisul de conducere fals.

"În baza analizei de risc pe linia documentelor de călătorie false sau falsificate, s-a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport şi asupra persoanelor, colegii noştri descoperind asupra bărbatului, într-o borsetă, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, care avea imprimată fotografia acestuia. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului descoperit, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind fals", a afirmat Răcnea.

Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că nu avea cunoştinţă că permisul este fals, fiind convins că documentul este unul autentic. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.