Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr dezertat din Statul Islamic face dezvăluiri absolut INCREDIBILE

Al-Shabab teroristi

Un tânăr de 27 de ani șocat lumea întreagă după ce a reuşit performanţa de a dezerta din gruparea teroristă ISIS! Odată ajuns acasă în Germania, a făcut dezvăluiri incredibile din interiorul vieţii de acolo. Acesta se numeşte Harry S. şi este un islamist cu cetăţenie germană, ce a luptat trei luni de zile alături de trupele teroriştilor ISIS. În data de 20 iulie 2015 a fost arestat la Bremen şi de atunci a început să ofere informaţii foarte importante autorităţilor de la Berlin, despre ceea ce se va întâmpla cu Uniunea Europeană;

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Momentul în care avocatul lui Gheorghe Nichita OMOARĂ un om / VIDEO

„Au jurat că vor lansa ATACURI în Germania şi în mari oraşe din Europa”, relatează Der Spiegel.

La începutul anului 2015, Harry a ajuns în „Califatul islamic” fiind cantonat apoi în apropierea capitalei Raqa. Una din dezvăluirile lui a fost aceea că i-a auzit deseori pe jihadiştii din jurul lui vorbind despre organizarea de atacuri teroriste în ţări din Europa. Harry este fiul unor imigranţi din Ghana, şi a fost indoctrinat în timp ce se afla la inchisoare în Germania.

Citește și: BOMBĂ Copilul lui Alex Velea cu Antonia va purta numele soțului artistei

După ce a fost eliberat, a început să meargă foarte des la o moschee, devenind în scurt timp membru al unui grup de islamişti care a trimis cel putin 16 adulţi şi 11 copii în Siria, în anul 2014. Cu toate că era supravegheat, Harry a reuşit să ajungă la graniţa turco-siriană, locaţie de unde a fost preluat de jihadişti. Despre viaţa în ISIS, acesta a povestit că a fost una foarte dură, antrenamentele erau foarte grele, trebuind să stea ore întregi în soare şi fiind nevoit să meargă aproape zi lumină în aceste condiţii caniculare.

Camarazii lui care nu faceau faţa condiţiilor inumane, erau închişi sau bătuţi. Din declaraţiile lui Harry, autorităţile au aflat că jihadiştii au jurat să declanşeze atacuri în Germania şi Austria, totul fiind în semn de răzbunare pentru „varsarea de sânge musulman din Afganistan”. Luna trecută, în noiembrie, ministrul de Interne al Germaniei, Thomas de Maiziere, a anuntat ca 750 de germani s-au alaturat trupelor ISIS, din care peste 200 s-au întors în ţară, potrivit poatenustiai.ro.

Citește și: Vitamina D ar putea fi folosită în tratarea diabetului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.