Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Alba a fost arestat preventiv după ce a încercat să jefuiască o familie de vârstnici

huffingtonpost.co.za
catuse

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru tentativă de tâlhărie după ce, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în locuinţa unei familii de vârstnici din Petrisat - Blaj şi, folosind violenţa şi ameninţările, ar fi încercat să obţină bani şi bunuri de valoare, potrivit unui comunicat transmis, luni, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Din cercetări a rezultat că agresorul le cunoştea pe victime, întrucât lucrase anterior în gospodăria acestora ca zilier, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

"În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 27 martie 2020, în jurul orei 22.15, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în locuinţa unei familii de vârstnici din Petrisat şi, folosind violenţa şi ameninţările, ar fi încercat să obţină bani şi bunuri de valoare. Ulterior, ar fi renunţat la rezoluţia infracţională şi ar fi părăsit casa vârstnicilor fără să sustragă bani sau bunuri. Poliţiştii au fost sesizaţi de către vecinii vârstnicilor care au auzit strigătele acestora de ajutor, iar la scurt timp l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, la domiciliul său", a transmis IPJ Alba.

Cele două victime au fost transportate la spital, prezentând multiple leziuni traumatice.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost reţinut de poliţişti, fiind prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru tentativă de tâlhărie calificată. Pe numele acestuia, Judecătoria Blaj a emis ulterior un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.