Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Austria a fost depistat conducând sub influenţa substanţelor psihoactive, pe străzile din municipiul Giurgiu

facebook.com
soferi

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Austria, este cercetat penal după ce a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Giurgiu, sub influenţa substanţelor psihoactive, conform Agerpres.

"Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul IPJ Giurgiu au depistat în cadrul unui control în trafic desfăşurat în noaptea de vineri spre sâmbătă un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Austria, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Bucureşti din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv', se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de IPJ Giurgiu.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii substanţelor psihoactive prezente în organism.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.