Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Botoșani este cercetat pentru braconaj, după ce a vânat ilegal iepuri cu arcul

pusca vanatoare

Un tânăr de 22 de ani din comuna Corni din judeţul Botoşani este cercetat penal după ce ar fi fost prins în timp ce vâna iepuri cu ajutorul unui arc, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au găsit în portbagajul maşinii tânărului doi iepuri pe care tocmai îi vânase.

"Din verificări, a reieşit faptul că acesta, la data de 14 septembrie, în jurul orei 22,00, a fost observat, în timp ce încerca să se ascundă în vegetaţie, de paznicul de vânătoare al fondului de vânătoare nr. 3, din comuna Corni, care a solicitat intervenţia poliţiştilor. Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilit identitatea persoanei, precum şi faptul că nu deţine permis de vânătoare şi se află, în mod ilegal, pe fondul de vânătoare respectiv. Totodată, în urma controlului autoturismului, cu care tânărul se deplasa, au fost găsite în portbagajul acestuia leşurile a doi iepuri de câmp", a afirmat Nenişcu.

Cercetările în acest caz au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vânătoarea practicată de persoane care nu posedă permis de vânătoare şi accesul în fondurile cinegetice sau practicarea vânătorii cu capcane neautorizate, păsări de pradă şi arcuri, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.