Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Brăila a fost găsit mort în ghena unui bloc lucra la o firmă de cablu şi era în timpul serviciului

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un tânăr de 27 de ani, angajat al unui societăţi de cablu tv şi internet, care a fost găsit mort miercuri, în ghena interioară a unui bloc, se afla în timpul serviciului, potrivit informaţiilor furnizate joi de directorul adjunct al ITM Brăila, Victor Voiculeţ, anunţă Agerpres.

"La faţa locului s-au deplasat organele de cercetare penală pe parte de criminalistică şi o echipă de la noi, de la ITM. Ce ştim sigur de la colegii lui cărora le-am luat declaraţii este că tânărul îşi desfăşura activitatea pe scările blocului, în sensul în care făcea decuplări. În momentul în care trebuia să predea schimbul nu a răspuns la telefon. Colegii lui au mers să-l caute şi l-au găsit mort în ghena de gunoi a blocului. Deocamdată, atât ITM Brăila, cât şi organele de anchetă fac cercetări şi, după finalizarea lor, se stabileşte caracterul acestui eveniment", a declarat Voiculeţ.

Sursa citată a mai precizat că tânărul lucra de patru ani la firma respectivă, iar activitatea lui "prevedea ridicarea mâinilor până la nivelul capului, undeva până în doi metri". "Tânărul făcea aceste decuplări pe casa scării. Această ghenă de care vorbim este în interiorul blocului, între scări", a completat Voiculeţ. Evenimentul s-a produs în cartierul Viziru din municipiul Brăila şi urmează să se stabilească dacă este vorba despre un accident de muncă, tânărul fiind în timpul programului de lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.