Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Constanța a fost prins în flagrant, în timp ce mituia un poliţist

112 politia politie

Un tânăr de 23 de ani a fost prins în flagrant, luni, de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Constanţa, în timp ce oferea drept mită 2.000 de lei unui poliţist, pentru a soluţiona favorabil dosarul penal în care acesta era cercetat şi a-i restitui permisul de conducere ce-i fusese ridicat la sfârşitul anului trecut, a informat DGA.

"Astăzi, 6 aprilie 2020, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au prins în flagrant o persoană în timp ce oferea cu titlu de mită suma de 2000 de lei unui agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Corbu - I.P.J. Constanţa", a informat DGA, printr-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

Conform sursei citate, în decembrie 2019, în timp ce îşi îndeplinea atribuţiile de serviciu, agentul de poliţie a depistat un tânăr, în vârstă de 23 ani, conducând un autoturism pe drumurile publice din localitate, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

Ulterior, la data de 3 aprilie 2020, conducătorul auto i-a oferit poliţistului suma de 1.500 euro pentru a soluţiona în mod favorabil dosarul penal în care era cercetat.

Citește și: Victor Ponta a atacat dur Guvernul: Acceptăm să fim mințiți și propagam minciuni

"Faţă de această situaţie, lucrătorul de poliţie a formulat denunţ la D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, fiind sesizat de îndată Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Astfel, astăzi, 6 aprilie a.c., conducătorul auto a fost surprins în flagrant în timp ce oferea poliţistului suma de 2.000 de lei, în scopul soluţionării favorabile a dosarului penal întocmit pe numele său şi restituirii permisului de conducere", se menţionează în comunicat.

Potrivit DGA, tânărul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, în urma audierii procurorul de caz dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.