Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Dolj a fost reținut de Poliție pentru incendierea unui autoturism

huffingtonpost.co.za
catuse

Polițiștii din Balș au reținut un tânăr de 19 ani bănuit de incendierea unui autoturism, a anunțat, miercuri, IPJ Dolj, printr-un comunicat.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, a fost identificat un tânăr de 19 ani, din județul Dolj, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tentativă la distrugere”, se menționează în comunicat.

Citește și: BREAKING - Vasile Florin Cîţu, desemnat candidat pentru funcţia de prim-ministru de către preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul este banuit că, în cursul nopții de 30 spre 31 ianuarie ar fi incendiat autoturismul unei femei de 34 de ani, din Balș. Autoturismul a fost distrus în proporție de 80%, iar focul s-a propagat la autoturismul învecinat.

Tânărul a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. În acest moment se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul zilei de mâine (joi n.r.), acesta va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventive”, a comunicat IPJ Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.