Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Somova a insultat şi ameninţat cu toporul un echipaj al Poliţiei de Frontieră

alerta

Un tânăr de 32 de ani din comuna tulceană Somova este cercetat pentru ultraj, după ce a insultat şi ameninţat cu un topor un echipaj al Poliţiei de Frontieră aflat în misiune, acesta fiind primul caz de acest gen înregistrat în ultimul an de instituţie.

Potrivit unui comunicat de presă remis vineri Agerpres de Garda de Coastă, un echipaj al Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea a încercat să oprească un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, însă şoferul acestuia a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră şi a continuat deplasarea în viteză.

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui şi au reuşit să-l oprească după aproximativ 100 de metri, la identificare şoferul prezentând o carte de identitate şi un permis de conducere care s-a dovedit că nu-i aparţineau. "Pe timpul legitimării, din curtea imobilului în faţa căruia se afla oprit autoturismul, a ieşit un bărbat care s-a îndreptat către unul dintre poliţiştii de frontieră adresând injurii şi ameninţându-l cu un topor. Colega din echipaj a poliţistului de frontieră a intervenit cu promptitudine, blocând atacul bărbatului. Acesta a fost imobilizat imediat de cei doi poliţişti", se arată în comunicatul de presă al Gărzii de Coastă.

În urma verificărilor s-a constatat că şoferul autovehiculului, în vârstă de 29 de ani, nu deţine permis de şofer şi că numerele de înmatriculare erau expirate de aproape o lună, astfel că el este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

De asemenea, tânărul de 32 de ani care a insultat şi ameninţat echipajul de poliţie cu un topor este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. "Este primul caz de ultraj înregistrat de la începutul anului la adresa poliţiştilor de frontieră", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, agent principal de poliţie Ionela Pasat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.