Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr este cercetat, după ce a furat cardul unui prieten şi a retras bani de la bancomat

www.observatorulph.ro
bani, bancomat

Un tânăr din Cugir a furat cardul unui prieten şi a extras bani din contul acestuia, profitând de faptul că ştia codul PIN, fiind cercetat de poliţişti pentru furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, potrivit unui comunicat transmis, joi, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

"Se pare că, la data de 28 aprilie 2019, acesta ar fi sustras un card bancar din autoturismul unui prieten, iar ulterior, profitând de faptul că ştia codul PIN, ar fi retras, de la un bancomat, suma de 1.000 de lei pe care ar fi cheltuit-o, în aceeaşi zi, în municipiul Alba Iulia", menţionează comunicatul citat. 

Tânărul, de 22 de ani, a fost identificat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, fiind cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic.

Citește și: Cântăreața Angela Rusu a fost AMENDATĂ, după incendiul care i-a distrus sala de evenimente

Poliţiştii din Cugir îl cercetează, de asemenea, pe un alt tânăr, de 19 ani, din Mihalţ, după ce a sustras, dintr-o societate comercială, un portmoneu cu bani, carduri şi documente. 

"Se pare că, în noaptea de 27/28 decembrie 2019, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, într-o societate comercială din Cugir şi ar fi sustras un portmoneu în care erau suma de 1.000 de lei, documente şi carduri bancare. Ulterior, acesta ar fi încercat să folosească cardurile bancare pentru a achiziţiona bunuri", transmite IPJ Alba. 

Cercetările sunt continuate faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi tentativă de acces ilegal la un sistem informatic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.