Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr fără permis, aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive, a provocat un accident la Focşani

sofer beat

Un tânăr de 25 de ani, aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive, a provocat un accident de circulaţie pe raza municipiului Focşani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea fără permis, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Mediafax.

"La data de 5 martie, ora 18,50, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Focşani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla staţionat. În urma impactului a rezultat avarierea celor două autoturisme. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere"", a informat Poliţia. 

Potrivit sursei citate, tânărul a fost testat în vederea stabilirii consumului de substanţe psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv.

Citește și: Un bărbatul care şi-a dat foc în curtea casei a murit la spital

"Având în vedere starea confuză a conducătorului auto, i-a fost solicitată recoltarea unei mostre de urină pentru efectuarea unui test reactiv, în vederea stabilirii consumului de substanţe psihoactive. Întrucât rezultatul testului a fost pozitiv, acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a substanţelor prezente în organism", a precizat IPJ Vrancea. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, tânărul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.