Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr politician, fost deputat, a încetat din viață

breaking news

Doliu în politica românească! Unul din cei mai tineri politicieni a incetat astazi din viata. La nici 38 de ani impliniti, inima lui Vlad Hogea a cedat in urma unui infarct.

In ultima vreme, Vlad Hogea se implicase, la Iași, in proiectul Partidului Romania Unita, insa nu a mai apucat sa-si vada visul dus pana la capat. Hogea a fost unul din cei mai tineri si promitatori politicieni ai Iasului. A fost ales deputat pe listele PRM la numai 23 de ani si era considerat un politician cu idei inovatoare.

Citeste si: Ultimele cuvinte scrise de Vlad Hogea

In urma sa, Vlad Hogea lasa o familie indurerata și un copil de numai cateva luni. Pe 9 ianuarie 2015 si-ar fi serbat ziua de nastere.

”A fost unul din promotorii Partidului România Unită, fiind alături de mine în acest sens încă din 2012. A muncit până în ultima clipă pentru renașterea naționalismului românesc și pentru unificarea forțelor în această direcție.

Între anii 2000 și 2008 a fost deputat în Parlamentul României, iar în 2005 a fost euroobservator la Parlamentul European. A avut o intensă activitate publicistică, și-a luat doctoratul în istorie și a luptat mereu pentru respectarea României și a valorilor acestui popor. A realizat și o emisiune de neuitat la Antena 2, intitulată ”Filmul sau viața”, pe care mulți dintre noi și-o aminteau cu drag, dar, de azi înainte, ne-o vom aminti cu durere în suflet.

Alături de toată echipa Partidului România Unită transmit condoleanțe familiei sale lovite de o asemenea tragedie! Fetița sa are numai câteva luni, dar într-o bună zi va înțelege moștenirea lăsată de Vlad Hogea și va fi mândră de cel care a fost tatăl său... Îl plângem cu toții pe cel care a plecat atât de tânăr dintre noi în a treia zi de Crăciun. Dumnezeu să-l odihnească!”, e anunțul făcut de Bogdan Diaconu, liderul PRU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.