Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr s-a ales cu un picior amputat după ce s-a răsturnat cu tractorul în pădure în județul Bistrița-Năsăud

tractor

Un tânăr în vârstă de 28 ani s-a ales cu un picior amputat, iar un al doilea, de 21 ani, a fost rănit, după ce s-au răsturnat cu tractorul într-o pădure de pe raza comunei Runcu Salvei din judeţul Bistriţa-Năsăud, au informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) potrivit Agerpres.

Accidentarea s-a produs într-o zonă greu accesibilă, iar tractorul s-a răsturnat într-o râpă.

Potrivit ISU, la locul incidentului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor şi echipajul de terapie intensivă mobilă ale SMURD, o echipă a Salvamont şi localnici din Runcu Salvei.

Pentru a ajunge la victime, echipajele medicale au avut nevoie de sprijinul unor maşini de teren puse la dispoziţie de localnici.

Când au ajuns la cel care a condus tractorul, tânărul de 28 ani, au constatat că acesta avea un picior amputat, motiv pentru care s-a cerut intervenţia unui elicopter SMURD, care a reuşit să aterizeze în apropiere şi să preia victima.

Cel de-al doilea rănit a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat că, din primele date, a reieşit faptul că cei doi tineri încercau să transporte cu tractorul un arbore tăiat, în momentul în care vehiculul s-a răsturnat într-o râpă.

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.