Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tenismen de top donează 100 de euro Ucrainei pentru fiecare as reușit la Wimbledon: este pe locul 3 în topul așilor reușiți, în circuit

www.reuters.com
hubert hurkacz

Hubert Hurkacz speră ca serviciul său puternic să fie la înălțime la Wimbledon, după ce s-a angajat să doneze 100 de euro pentru fiecare as pe care îl va reuși, în favoarea eforturilor de ajutorare a Ucrainei. Al șaptelea favorit al turneului de Grand Slam pe iarbă și-a anunțat duminică inițiativa.

Hurkacz, al cărui serviciu este potrivit pentru terenurile de iarbă, este al treilea pe lista numărului de ași reușiți în acest an în circuitul ATP, cu 452 - după americanii John Isner și Reilly Opelka, informează Mediafax.

Șaptezeci dintre ași lui Hurkacz au fost obținuți în doar șase meciuri pe iarbă, jucătorul de 25 de ani câștigând săptămâna trecută turneul de pregătire de la Halle, unde l-a învins în finală pe Daniil Medvedev, numărul unu mondial.

„Aș dori să anunț că, începând de mâine, mă angajez să donez 100 de euro pentru fiecare as pe care îl voi reuși la Wimbledon, pentru a ajuta la sprijinirea poporului din Ucraina. Sper ca serviciul meu să funcționeze bine!", a scris el pe Twitter.

Hurkacz își începe campania de la Wimbledon împotriva spaniolului Alejandro Davidovich Fokina, luni, în primul tur.

Grand Slamul pe iarbă a interzis jucătorilor din Rusia și Belarus să joace la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon, ca urmare a invaziei Moscovei în Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.