Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un 'terorist căutat în Tunisia timp de două zile a fost ucis în oraşul Intilaka

Tunisia

Un ''terorist'' căutat în Tunisia timp de două zile, Aymen Smiri, a fost ucis marţi seara în oraşul Intilaka (vest de capitala Tunis) în cursul unei operaţiuni a forţelor de ordine, a anunţat Ministerul de Interne, relatează AFP potrivit Agerpres.

''Teroristul Aymen Smiri (23 de ani), căutat de Ministerul de Interne, a fost împuşcat în oraşul Intilaka după ce a fost urmărit de unităţi de securitate în seara aceasta'', se arată într-un comunicat al ministerului.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Sofiene Zaag, a declarat pentru televiziunea naţională Wataniya că suspectul activase o centură cu explozibili în cursul operaţiunii poliţiei. El nu a precizat dacă "teroristul" are legătură cu dublul atac sinucigaş comis joia trecută la Tunis în care a fost ucis un poliţist şi au fost rănite opt persoane.

Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI), prin intermediul organului său de propagandă Amaq, citat de Centrul american pentru monitorizarea mişcării jihadiste (SITE), a revendicat atacul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.