Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un thailandez a reușit al 13-lea break maxim al sezonului în calificările mondialului de snooker

blog.playo.co
snooker

Thailandezul Noppon Saengkham a reușit luni al doilea break maxim al carierei sale în calificările pentru Campionatul Mondial de Snooker de la Sheffield. Performanța a fost reușită în meciul câștigat în fața englezului Andy Hicks. Este al 13 break maxim a sezonului, potrivit mediafax.

Saengkham a reușit acest break în al zecelea frame al confruntării cu Andy Hicks din sesiunea a treia. Câștigarea jocului l-a adus în avantaj de 7-3, într-un meci pe care l-a câștigat în cele din urmă cu 10-5, pregătind o confruntare decisivă cu Jackson Page, a cărui câștigare îl poate duce pe tabloul principal al Campionatului Mondial de la Sheffield.

Numărul unu thailandez mai are nevoie de un break de 147 pentru a primi un bonus de 147.000 de lire sterline. Acest premiu este oferit pentru orice jucător care face două break-uri maxime în acest sezon în evenimentele Triple Crown. Mark Allen și Ding Junhui sunt ceilalți doi jucători care se află în prezent în cursa pentru acest premiu, ambii având break-uri perfecte la Mastersul din ianuarie.

Break-ul îl pune pe Saengkham în cursa pentru un premiu de 25.000 de lire sterline. Organizatorii pun la bătaie un bonus de 10.000 de lire sterline pentru break-ul maxim obținut în calificări și în plus, thailandezul se află în pole position pentru premiul de 15.000 de lire sterline pentru cel mai mare break, care acoperă întregul eveniment.

Break-ul maxim realizat de Saengkham este al 202-lea 147 oficial din istoria snookerului și al 13-lea din acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.