Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un timișorean a ajuns la spital, intoxicat cu monoxid de carbon de la o instalaţie de încălzire improvizată

www.realitatea.net
ambulanță accident

O persoană de 63 de ani, din Timişoara, a ajuns la spital, joi seară, cu simptome de intoxicare, după ce în locuinţa sa au fost înregistrate acumulări de monoxid de carbon de la o instalaţie de încălzire improvizată. În casă se aflau şi doi copii care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit news.ro.

Pompierii din Timişoara au fost chemaţi, joi seară, la o locuinţă din municipiu, unde locuitorii au simţit un miros înţepător, de gaz, iar două persoane prezentau stări de rău.

”La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă un echipaj specializat de cercetare (CBRN), 1 autospeciala de stingere, 1 autospeciala de serviciu, un echipaj SMURD, 10 pompieri şi 2 echipaje SAJ cu medic. A fost anunţată şi o echipa de la Delgaz Grid. La sosirea la locul interventiei, dupa efectuarea recunoaşterii s-au constatat urmatoarele: în casa se aflau 4 adulti si 2 copii. Unul din cei doi copii şi o femeie prezentau simptome de vărsături, greaţă, ameţeli, anterior sosirii echipajelor ISU. Au fost evacuate persoanele din casă si li s-a facut evaluarea de catre personalul medical prezent la faţa locului”, transmite ISU Timiş.

Citește și: Cristian Tudor Popescu a explodat la adresa lui Moise Guran: Capacitate intelectuală scăzută

După ce echipajele au făcut măsurătorile au constatat scăpări de gaz la un furtun de la centrala termică şi acumulări de monoxid de carbon de la o instalaţie de încălzire improvizată.

”S-a efectuat ventilarea încăperilor prin deschiderea geamurilor şi aspiraţia cu ventilatoarele din dotare, timp de 30 minute”, mai transmite ISU Timiş.

O persoană de 63 de ani din locuinţă, ce prezenta simptome de intoxicare, a fost transportată la spital cu ambulanţa SMURD. Celelalte persoane au fost examinate de către personalul SAJ şi nu au fost transportate la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.