Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un timişorean a găsit o sacoşă cu 25.800 de lei pe care a predat-o Poliţiei

www.agerpres.ro
bani, lei, bancnote

Un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş a predat poliţiştilor Secţiei 1 Timişoara 25.800 de lei, pe care i-a găsit în Piaţa Libertăţii din Timişoara, iar ulterior, poliţiştii au identificat păgubitul şi i-au predat acestuia suma de bani.

Un angajat al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş, în timp ce se afla în Piaţa Libertăţii, din Timişoara, a găsit o sacoşă de plastic,  în care se aflau 25.800 de lei, a anunţat vineri Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş.

”Bărbatul nu s-a gândit nici o clipă să păstreze banii şi i-a predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Timişoara. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat păgubitul şi i-a fost restituită suma de bani”, precizează IPJ Timiş.

Poliţiştii au atras atenţia că fapta de a nu preda, în termen de zece zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său, reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă.

Citeşte şi: Ministerul Transporturilor vrea CREŞTEREA cheltuielilor salariale la CFR Marfă, deşi compania are pierderi FABULOASE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.