Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un timișorean de 17 ani care a consumat alcool, a furat o maşină şi a fost implicat într-un accident rutier - Acum are dosar penal

dosare

Poliţiştii din Timişoara au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr de 17 ani care a furat o maşină de pe o stradă din oraş, apoi a fugit de poliţiştii care l-au depistat în trafic. A fost lovit de un autoturism, în timp ce fugea pe carosabil, iar în final poliţiştii au constat că acesta consumase alcool, potrivit news.ro

”Azi,6 martie a.c, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a fost sustras de pe strada Eternităţii din municipiului Timişoara.

În jurul orei 21:00, autoturismul a fost depistat în trafic pe strada Amurgului de către politiştii Secţiei 5 Timişoara.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

Din autoturism a coborat conducatorul auto în vârstă de 17 ani care a fugit pe partea carosabilă, politiştii pornind în urmărirea acestuia,moment în care a fost accidentat de un autoturism care se deplasa regulamentar pe Calea Aradului.

În urma impactului tanarul de 17 ani, a fost rănit uşor”, transmite IPJ Timiş.

Tânărul consumase băuturi alcoolice.

”Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai transmite IPJ Timiş.

Politistii au întocmit un dosar penal pentru savârşirea infracţiunilor de furt, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.