Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un TIR a luat foc, dar nimeni nu știe de ce: șoferul a murit, însă nu din cauza incendiului

TIR mehedinți

Un TIR care transporta materiale textile a luat foc pe DN 56 A, în zona localităţii Bucura din judeţul Mehedinţi. Şoferul, care se pare că este cetăţean străin, a murit, dar din cauza unui infarct, nu din cauza flăcărilor. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului şi urmează să stabilească exact cauzele izbucnirii incendiului, informează News.ro.

”În această dimineaţă, două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit de urgenţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe raza localităţii Bucura, DN 56 A. La sosirea pompierilor militari, şoferul autotrenului fusese evacuat de către cetăţeni. Acesta a fost preluat în stare de inconştienţă de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a transmis ISU Mehedinţi.

Se pare că şoferul, care ar fi cetăţean străin, ar fi făcut infarct la volan, însă acest lucru se va stabili ulterior, în cadrul unei anchete. El nu a putut fi salvat de către medici.

Pompierii au intervenit pentru stingerea focului, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, iar în sprijinul lor a intervenit şi un utilaj din cadrul primăriei Vânju Mare.

Cauza de izbucnirea a incendiului urmează să fie stabilită de pompieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.