Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un traficant de droguri a fost arestat preventiv

DIICOT

Un traficant de droguri a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Anul trecut el a vândut, în mod repetat, canabis pentru suma de 500 lei la fiecare tranzacție.

”La data de 16.02.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu. Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, acesta a deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis), pentru suma de 500 lei la fiecare tranzacție”, anunță DIICOT, potrivit mediafax.

În urma percheziției domiciliare au fost găsite și ridicate canabis, grindere și un cântar electronic, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.

În data de 17.02.2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.