Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un traficant de droguri din Capitală a fost prins când încerca să vândă 2 kg de cannabis

diicot

Un bărbat de 30 de ani din Capitală a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, după ce a fost prins când încerca să vândă 2 kg de cannabis, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpatul S.M. a deţinut în vederea comercializării droguri de risc, respectiv cantitatea de 9 kilograme de cannabis. 

"Întrucât din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpatul S.M. intenţionează să comercializeze cantitatea de 9 kilograme de cannabis, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul Antidrog au organizat o acţiune de prindere în flagrant. În acest sens, la data de 25.11.2019, inculpatul S.M. a fost prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de 2 kg de cannabis", afirmă DIICOT.

Citește și: Încă o țară este lovită de cutremur, la doar câteva ore după seismul puternic din Albania

Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost identificate şi ridicate sumele de 150.800 de lei, 57.985 de euro şi 100 de dolari, dar şi un autoturism în valoare de 15.000 de euro şi un cântar electronic de precizie. 

Inculpatul S.M. va fi dus marţi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.