Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tribunal din Moscova l-a condamnat pe actorul Pavel Ustinov la trei ani și jumătate de închisoare, fiind acuzat de agresiune asupra unui polițist

ciocanel judecator

Un tribunal din Moscova l-a condamnat pe actorul Pavel Ustinov la trei ani și jumătate de închisoare, fiind acuzat de agresiune asupra unui polițist în timpul unuia dintre recentele proteste neautorizate care au avut loc în ultimele luni în Rusia, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: O femeie a fost legată azi de Gheorghe Dincă! Cine este ea de fapt

Ustinov este cea de-a șaptea persoană condamnată în urma protestelor de la Moscova prin care se cerea ca mai mulți membri ai opoziției să poată candida la alegerile locale din Rusia, însă aurtoritățile au refuzat acest lucru.

Instanța a hotărât că Ustinov s-a aflat printre activiștii care au opus rezistență când a fost arestat de polițiști în timpul protestului din 3 august, în centrul Moscovei. Verdictul a fost acela că actorul ar fi rănit un polițist, dislocându-i umărul.

Ustinov a negat că ar fi participat la protest. El a declarat că a ajuns din întâmplare la manifestație, așteptând un prieten în apropiere de o stație de metrou în momentul în care a fost abordat de poliție. De asemenea, acesta a negat că ar fi rănit pe cineva.

Citește și: Profeția devastatoare de care Liviu Dragnea nu a ținut cont: ‘I-am spus-o în față’

Ustinov a studiat actorie și a participat în mai multe filme, în Rusia.

Refuzul autorităților de a înregistra candidații opoziției pe listele electorale din motive tehnice a condus la cea mai mare mișcare susținută de protest din Rusai, începând cu anii 2011-2013, la care au participat aproximativ 60.000 de oameni, la un moment dat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.