Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un turc ar putea salva Dinamo de la faliment: cine este milionarul și ce legături are cu fotbalul

Omul de afaceri Abdullah Kiğılı (în vârstă de 77 de ani) este turcul ce-ar putea salva Dinamo. Clubul discută de un contract de sponsorizare, dar roș-albii vor să-l atragă pe omul de afaceri implicat și la Fenerbahce să investească și să preia clubul, relatează pe larg Gazeta Sporturilor.

Dinamo riscă să se dezintegreze, dar partea română a managementului clubului, suporteri DDB și autohtoni, încearcă să găsească surse de finanțare.

Într-o intervenție la GSP Live, directorul de marketing Radu Birlică a anunţat că a convins un om de afaceri din Turcia să investească în Ştefan cel Mare. Turcii de la Fotospor indică numele lui Abdullah Kiğılı ca fiind milionarul despre care vorbea oficialul bucureștenilor, iar sursele GSP spun că el a fost contactat pentru un parteneriat de imagine, ce s-ar dori extins la finanțare sau chiar preluarea clubului!

Kiğılı este fondatorul şi actualul patron al companiei ce-i poartă numele, retailer de haine important pe piaţa din Turcia. În total, compania Kiğılı are 225 de magazine în străinătate, pe lângă cele deschise în Turcia.

Afaceristul de 77 de ani este vicepreşedinte la Fenerbahce de 11 ani, unul dintre cluburile de tradiţie din Turcia şi din Europa. A mai ocupat funcţii de conducere la İstanbulspor, federaţia de wrestling şi federaţia de schi. Turcul a avut şi un mandat scurt în funcţia de preşedinte al federaţiei de fotbal din țara sa, în toamna 1997.

„Am vorbit cu om de afaceri care să sponsorizeze clubul cu o sumă foarte mare. E și la Fenerbahce şi la încă un club din prima ligă din Turcia. Are o foarte mare fabrică de îmbrăcăminte. I-am prezentat şi părţile negative şi pe cele pozitive şi dânşii sunt de acord să se asocieze cu noi în condiţiile astea”, a spus  Radu Birlică, director de marketing Dinamo.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.