Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un urs a pus autoritățile pe jar în Brașov: s-a urcat într-un copac și nu a mai vrut să coboare

news.ro
Urs

Un urs apărut, miercuri, în centrul satului Sirnea, din județul Brașov, i-a ignorat pe jandarmii de la postul montan Bran, care au aruncat petarde să îl sperie, însă animalul s-a urcat într-un copac și nu a mai vrut să coboare, informează Mediafax.

Citește și: IMPACT TERIBIL Sunt cel puțin 2 morți și 4 răniți: Un drum național este blocat, intervine elicopterul SMURD

Jandarmii de la postul montan Bran au fost nevoiți, miercuri, să apeleze la sprijinul Asociației Vânătorilor din Brașov, după ce încercările de a alunga în pădure un urs apărut în centrul satului Sirnea din comuna Fundata au eșuat.

Potrivit reprezentantului IJJ Brașov, ursul a fost văzut chiar lângă școala și biserica din sat. Jandarmii au folosit două petarde, pentru a speria animalul, însă acesta s-a urcat într-un copac și nu a mai vrut să coboare.

„Un urs este prezent la Fundata. Este prezent la fața locului un echipaj de la Postul de Jandarmi Montan Bran, care supraveghează zona. Au fost folosite două petarde pentru a speria ursul, dar acesta nu s-a speriat. S-a urcat într-un copac și nu vrea să mai coboare”, a transmis Ion Zaharia, purtătorul de cuvânt al IJJ Brasov.

Acesta a precizat că a fost solicitat sprijinul AJVPS Brașov, care va trimite doi reprezentanți pentru a găsi soluții de a alunga ursul din zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.