Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vas de toaletă denumit 'Donald Trump' a fost scos la vânzare în China

donald trump

O companie din sudul Chinei, care comercializează produse de lux pentru echiparea toaletelor, a scos la vânzare un vas de toaletă pe care l-a denumit 'Donald Trump', excentricul aspirant republican la preşedinţia Statelor Unite, relatează publicaţia locală Global Times, citată joi de agenţia EFE.

'Dacă Donald Trump nu reuşeşte să câştige un loc la Casa Albă, în China îl va aştepta mereu un tron care-i poartă numele', scrie Global Times, ziar aflat în proprietatea Cotidianului Poporului, publicaţia oficială a Partidului Comunist Chinez.

Dar însăşi compania producătoare poartă numele celui care acum are mari şanse sa candideze la preşedinţia SUA, ea denumindu-se Shenzhen Trump Industries, iar respectivul vas de toaletă construit cu ajutorul tehnologiilor inteligente nu este singurul ei produs marca 'Trump'. Pentru a risipi orice bănuieli, Global Times precizează că această societate nu are nicio legătură cu politicianul american ce-i poartă numele. Mai mult decât atât, se menţionează că Shenzhen Trump Industries nici nu este prima companie chineză care vinde produse cu acest nume. Astfel, este dat exemplul societăţii Trump Electronics din provincia Anhui, care fabrică încă din anii '90 purificatoare de aer 'Trump', fapt care până acum nu a ieşit în evidenţă, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.