Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vicepreședinte al PSD cere schimbarea leadershipului partidului

PSD2

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, liderul social-democraţilor ieşeni a afimat, miercuri, PSD are nevoie de un alt leadership, de o o altă abordare în interiorul partidului, el adăugând că preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, şi cu echipa sa trebuie să meargă în această direcţie.

"Nu ştiu dacă are nevoie de un alt lider, dar cu siguranţă de un alt leadership, o altă abordare este absolut necesară în interiorul PSD. Pur şi simplu, trebuie să ne întoarcem atenţia asupra unor partide care s-au dezvoltat de pe structuri vechi, ale unor partide tradiţionale, dar care în momentul de faţă răspund foarte bine la profilul cetăţenilor europeni", a afirmat Chirica, care este şi vicepreşedinte naţional al PSD, într-un interviu la postul local de radio Viva FM Iaşi.

Citește și: Alexandra Dragnea a pozat goală / FOTO 18+

Liderul PSD Iaşi a menţionat că Liviu Dragnea şi echipa lui trebuie să îşi adapteze leadership-ul în această direcţie. "Cu siguranţă, dacă nu este pregătit, trebuie să o facă. Dacă vrea să rămână o persoană de rezonanţă în istoria acestui partid va trebui să-şi adapteze acest leadership şi probabil că şi toată echipa care îl însoţeşte zi de zi va trebui să se schimbe în aceeaşi direcţie", a subliniat Chirica.

De asemenea, întrebat despre o eventuală excludere a sa din partid, primarul Chirica a spus că aceasta nu ar reprezenta "un dezastru" şi că alte lucruri cu adevărat importante l-ar afecta mai mult.

Citește și: VIDEO O tânără de 17 ani a fost șantajată de un bărbat care avea imagini PORNO cu ea: Ce i-a cerut

"Să nu mă excludă din oraş, să nu mă dea afară din structura Bisericii Ortodoxe Române, că sunt ortodox, să nu îmi ia puterea de a mă exprima în limba română, să nu se rupă graniţele patriei, să nu ne pierdem identitatea naţională, acestea sunt lucruri adevărat grele pentru ţară şi pentru mine personal", a mai afirmat Chirica.

Edilul municipiului Iaşi s-a declarat imediat după izbucnirea protestelor din Piaţa Victoriei un susţinător al manifestanţilor şi a criticat felul în care a fost adoptată OUG 13/2017, cerând abrogarea sa şi demiterea ministrului justiţiei Florin Iordache. Totodată, el i-a solicitat lui Liviu Dragnea "să corecteze greşelile comise" cu privire la apariţia acestor tensiuni şi proteste de stradă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.