Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un viceprimar acuză: 'Gunoaie și bătaie de joc la primăria sectorului 2'

Toader Mugur Mihai

În plin proces de licitație a contractelor de salubrizare, Primăria Sectorului 2 anunță, la inițiativa primarului Toader Mugur Mihai, că o companie de salubrizare va ridica gratuit deșeurile voluminoase ale cetățenilor care „doresc să-și facă curățenie în case”.

Este vorba de S.C. Supercom S.A., cu care primăria sectorului 2 are un contract de peste 20 de ani, pentru colectarea deșeurilor și deszăpezire. În ultimii 10 ani contractul a fost prelungit prin acte adiționale până în 2018, când Înalta Curte a obligat primăriile să facă licitații pentru atribuirea acestor contracte. Locuitorii sectorului 2, presa și chiar și vice-primarul au acuzat în numeroase rânduri că sunt sufocați de gunoaie și că Supercom nu-și îndeplinește atribuțiile contractuale.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament .

Primarul nu a ținut seama de aceste sesizări și face reclamă pentru Supercom pe contul de FB al Primăriei.

„Actualul primar PSD continuă să țină în brațe Supercom. Cetățenii sectorului 2 nu mai suportă, nici eu nu mai suport! Nu voi mai tolera ca bătaia de joc să continue în Sectorul 2. Licitație, vot, punct și de la capăt! Suntem mai aproape decât oricând să facem din sectorul nostru #Aca2ă!”, a declarat pe această temă vice-primarul Dan-Cristian Popescu pe pagina sa de FB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.